Christmas 4 All

Armoede treft 1 op de 4 Rotterdamse kinderen 

Als gevolg van armoede is het voor 1 op de 4 kinderen in Rotterdam niet vanzelfsprekend om een kerstcadeautje te krijgen of een speelgoedwinkel te bezoeken. Stichting Stem zonder Gezicht vindt dat alle kinderen deze ervaring verdienen en roept de samenleving op om samen verantwoordelijkheid te nemen, juist voor die kinderen die onzichtbaar blijven en die wij vaak niet horen.

 

Toch een cadeautje

Stichting Stem zonder Gezicht werkt samen met Het GelukshuisMiiSoHappy en Stichting Steensoep om een bus vol gedoneerd speelgoed te laten rijden. Door het bundelen van krachten binnen onze eigen community bouwden we een Amerikaanse bus – de “Drive to Connect Bus” om tot een leuke speelgoedwinkel waar kinderen rijk of arm iets mogen uitzoeken. Zo is iedereen even gelijk, en weten we zeker dat we ook onzichtbare kinderen dienen. 

 

Stichting Stem zonder Gezicht

Stichting Stem zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor de kinderen die onzichtbaar blijven. Wij geloven in de kracht van een Community en menen dat gemeenschapsgevoel belangrijk is voor een veilige, vriendelijke en inclusieve samenleving voor deze kinderen.

 

Kunnen de kinderen ook op u rekenen?

Help jij ons om dit mooie gebaar mogelijk te maken? 

Dit kan door een donatie te maken specifiek voor de uitvoering van dit project, met elk gewenst bedrag. Onze stichting heeft de ANBI status, wat voor u het voordeel heeft dat uw gift aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen. 


Impressie van Christmas 4 All event in 2017