doe mee met kansrijk feijenoord

Elke zondagmiddag voor vijf weken lang van 14:00 tot 15:30 uur bieden wij super leuke activiteiten aan, zodat jij kunt ontdekken wat jij het allerleukst vindt om te doen. Je kunt zelf kiezen welke activiteit je wilt doen.

Als kers op de taart is er op 2 juli een groot eindfeest waar jij je talenten kan laten zien en samen met jouw ouders/verzorgers kan genieten van een heerlijk diner!

Toegang is gratis! Er zijn alleen wel een aantal spelregels. Meld je hieronder aan en lees de spelregels goed door!

Bekijk ook het volledige overzicht

Stem zonder Gezicht Armoedebestrijding Rotterdam

spelregels

1. We hebben beperkte plekken per workshop. Dus, onthoud: vol is vol!

2. Zorg ervoor dat je past binnen de leeftijdscategorie van de workshop. Als je te jong of te oud bent, kunnen we je misschien niet laten deelnemen op de dag zelf.

3. Bij sommige activiteiten kun je elke week een andere keuze maken. Kies maar wat je leuk vindt!

4. Er zijn ook workshops van in totaal 4 weken. Bij workshops met een sterretje (*), zoals theater, kun je de eerste week het uitproberen. Als je het leuk vindt, schrijf je je in voor de resterende weken. Dit komt omdat we toewerken naar een grote eindpresentatie! Tot na de 1e week mag er nog worden gewisseld van keuze.

5. Soms moet je zelf dingen meenemen, zoals een handdoek of speciale kleren. We vertellen je dit na je aanmelding voor de workshop.

6. Tijdens de workshops zorgen wij voor drankjes en snacks. Lekker toch?

7. Durf jezelf te zijn en ontdek je talenten! Als je een activiteit niet leuk vindt, kun je dat altijd aan de docent vertellen.

8. Als je je hebt aangemeld maar je kunt om wat voor reden dan ook niet komen, meld je dan op tijd af. Zo kan een ander kindje in jouw plaats deelnemen. Dat is heel lief! Je kunt je afmelden door een mailtje te sturen naar info@stemzondergezicht.nl.

We kijken uit naar jullie komst en hopen dat jullie een leuke tijd zullen hebben!

LEEFTIJD INDICATOR

^

4 – 10 jaar

^

6 – 10 jaar

^

9 – 12 jaar

Meld je aan per kind

Mijn kind mag gefotografeerd worden.

BEKIJK HET OVERZICHT

Klik op de knop hieronder voor het volledige programmaoverzicht met alle workshops, locaties en voorwaarden.