de kracht van samen

Door lokale projecten te creëren, brengen wij op een zichtbare en concrete manier Rotterdammers in kleinere communities in beweging

 

 

Stichting Stem zonder Gezicht gelooft in de kracht van community en gelooft dat gemeenschapsgevoel een belangrijk grondbeginsel is voor een veilige, vriendelijke en inclusieve samenleving. Door vanuit de gemeenschap in te zetten op Talentontwikkeling kunnen we onze kinderen sterker en weerbaarder maken naar de toekomst toe. 

 

“Small acts, when multiplied by millions of people, can change the world”

Samen maken we het verschil

Sinds de oprichting van Stem zonder Gezicht organiseerden wij samen met vrijwilligers, bedrijven, partnerstichtingen en sponsoren prachtige projecten: van bewustwordingscampagnes tot dagjes weg en speelgoedacties. Laat je inspireren door onze projecten om óók je steentje bij te dragen en samen het verschil te maken!

geloof jij ook in de kracht van samen? sluit je aan!

Bij Stem zonder Gezicht geloven we dat samenwerking de sleutel is tot het beëindigen van armoede. Als we allemaal een stukje van onze tijd, ons geld of onze talenten beschikbaar stellen, kunnen we het verschil maken. Op welke manier je ook wilt helpen, namens de kinderen, dank u wel!

doneer

Elke bijdrage, groot of klein, eenmalig of doorlopend, is van harte welkom. Doneren kan eenvoudig en veilig via Geef.nl.

neem contact op om te helpen

12 + 3 =