Selecteer een pagina

Kansrijk Feijenoord.

"Geef ieder kind de kans om te slagen en je geeft onze wereld een betere toekomst."

Kinderen zijn de toekomst en verdienen alle kansen om hun talenten te ontwikkelen. Maar helaas is kansenongelijkheid nog steeds een groot probleem in onze samenleving, en het wordt steeds groter. Om de kinderen in Rotterdam meer gelijke kansen te gunnen in het leven willen we ze helpen met hun talentontwikkeling.

Vanaf 4 juni op elke zondag tussen 14:00 en 15:30, zal er een leuke, leerzame en gratis talenten safari gehouden worden in de wijk Feijenoord! En dit voor 5 weken lang!

 

4 juni – 11 juni – 18 juni – 25 juni en 2 juli 

 

doe mee met kansrijk feijenoord

Vijf weken lang, elke zondag van 14:00 tot 15:30 bieden wij verschillende vormen van talentontwikkeling aan, waarbij kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten.

De eindpresentatie op 2 juli is de kers op de taart, waarbij de kinderen en hun ouders/verzorgers kunnen genieten van een talentshow gecombineerd met een community-diner bereid door verschillende partijen uit de wijk.

Mis deze kans niet en kom jouw talent ontdekken in de wijk!

Talenten ontdekken

Kansrijk Feijenoord is speciaal ontworpen om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Tijdens deze activiteiten leren kinderen vaardigheden op het gebied van muziek, dans, sport, kunst en nog veel meer. En het beste van alles is dat deze evenementen gratis zijn! We willen dat alle kinderen de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen en hun dromen na te jagen, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden.

Klik op de interactieve kaart hieronder om te zien waar en wanneer onze evenementen plaatsvinden.

Inspireer en doe mee

 

Wij geloven dat elke bijdrage telt en dat we samen een verschil kunnen maken. U kunt ons helpen om deze evenementen te blijven organiseren door een donatie te doen. Met uw donatie kunnen we meer kinderen bereiken en hen helpen hun talenten te ontwikkelen. Op onze website vindt u meer informatie over hoe u kunt doneren en hoe u ons kunt steunen in onze missie om kansenongelijkheid te bestrijden. Samen nemen wij verantwoordelijkheid opdat de armoede in onze stad onze kinderen niet zal beperken om hun volle potentieel te ontwikkelen.

Lees hieronder inspirerende verhalen van mensen over kansenongelijkheid.

De kans van Angelica

De kans van Angelica

Hallo, ik ben Angelica van der Meer, 33 jaar oud en woonachtig in het bruisende Rotterdam Zuid. In de creatieve sector breng ik mijn dagen door, waar ik doe wat ik echt leuk vind: het faciliteren van creatieve workshops, het runnen van een platenlabel, het produceren...

Lees meer
De kans van Nessim

De kans van Nessim

Ik ben Nassim, een Marokkaanse jongen van 25 jaar oud, die tussen twee contrasterende werelden is opgegroeid. Aan de ene kant de bruisende binnenstad van Rotterdam, de West Kruiskade, waar mijn oma woont. Aan de andere kant Pernis, een klein dorpje waar mijn ouders...

Lees meer
De kans van Richard

De kans van Richard

Hallo, ik ben Richard Lugten een drukbezet man, gepassioneerd door maatschappelijk ondernemen, muziek en sport, met name basketbal en martial arts. Vandaag deel ik mijn verhaal. Als kind was ik bescheiden en onzeker, maar basketbal heeft mij gevormd en geholpen deze...

Lees meer
Wij nodigen u en uw kinderen van harte uit om deel te nemen en samen te werken aan een wereld waarin alle kinderen dezelfde kansen krijgen. Maak een verschil en steun onze missie door een donatie te doen. Samen kunnen we het verschil maken in Rotterdam!