Wat gebeurt er veel!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van al het leuke, inspirerende en belangrijk nieuws rondom Stem zonder Gezicht en onze strijd tegen armoede in Rotterdam

 

 

Vitale Coalitie

Stichting Stem zonder Gezicht organiseert op 29 augustus 2019 een eerste meeting, begeleid door Dominic Schrijer, met verschillende betrokkenen als doel om SAMEN met verschillende initiatieven de gemeenschap in IJsselmonde te ondersteunen en te verbinden, samen in de strijd tegen armoede.

Lees meer

Zomerkamp 2019

Op vakantie gaan is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. In samenwerking met verschillende partijen biedt Stichting Stem zonder Gezicht in augustus 2019 een zomerkamp aan voor 100 kinderen (leeftijdscategorie 10 t/m 15 jaar) die niet op vakantie kunnen.

Lees meer

Interview De Kanttekening

Steeds meer kinderen groeien op in armoede. Vanessa Umboh helpt deze kinderen met stichting Stem Zonder Gezicht. Marjorie Malbons van Mijn Administratie Is Top zet zich in voor hun ouders, die in de schulden zitten.

Lees meer

Podcast Purpose Way

Vanessa Umboh was te gast bij de PurposeWay podcast van Ron van Es en Kees Klomp. Ze spraken over haar missie, leiderschap en natuurlijk over de 40.000 kinderen in Rotterdam die in armoede leven.

Lees meer