Wat gebeurt er veel!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van al het leuke, inspirerende en belangrijk nieuws rondom Stem zonder Gezicht.

 

 

Vanessa te gast bij ‘Tijd voor Max’

Vanessa te gast bij ‘Tijd voor Max’

Op 5 januari 2022, een dag na de lancering van het boek 'Moeder van 40.000 kinderen', was Vanessa te gast bij Sybrand Niessen en Martine van ons van 'Tijd voor Max'. Bekijk de uitzending. Vanaf 8:36 min is Vanessa te zien!  

Lees meer
Vitale Coalitie

Vitale Coalitie

Stichting Stem zonder Gezicht organiseert op 29 augustus 2019 een eerste meeting, begeleid door Dominic Schrijer, met verschillende betrokkenen als doel om SAMEN met verschillende initiatieven de gemeenschap in IJsselmonde te ondersteunen en te verbinden, samen in de strijd tegen armoede.

Lees meer
Zomerkamp 2019

Zomerkamp 2019

Op vakantie gaan is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. In samenwerking met Stem Zonder Gezicht en andere verschillende partijen kon Talentz Skool in augustus 2019 een zomerkamp aan voor 100 kinderen (leeftijdscategorie 10 t/m 15 jaar) die niet op vakantie kunnen.

Lees meer
Interview De Kanttekening

Interview De Kanttekening

Steeds meer kinderen groeien op in armoede. Vanessa Umboh helpt deze kinderen met stichting Stem Zonder Gezicht. Marjorie Malbons van Mijn Administratie Is Top zet zich in voor hun ouders, die in de schulden zitten.

Lees meer