Rotterdam Challenge: Zomerkamp kinds die niet op vakantie kunnen!

,

Rotterdam, we’ve got a challenge! Veel kinderen in Nederland kunnen vanwege onvoldoende financiële middelen niet op vakantie, zo ook in Rotterdam.

Wij kunnen een aantal van deze kinderen de mogelijkheid bieden om in de zomervakantie van 2019 een week op kamp te gaan op én rond de Zevenhuizerplas in Rotterdam. Daarnaast zullen deze kinderen ook na de vakantieweek welkom blijven in het multi sport en cultuurvereniging, waar zij deel kunnen blijven nemen aan diverse activiteiten passend bij het seizoen.

Er is in de maand augustus de mogelijkheid voor onze Rotterdamse kinderen (Leeftijdscategorie 10 t/m 15 jaar) om een week te genieten. Zij kunnen tijdens het kamp kennismaken met sporten zoals zeilen, suppen, kajak varen, wakeboarden, waterskiën, tennissen, bowlen en padel.

Op alle dagen wordt voor een gezonde lunch gezorgd. Van ma-do verzorgen we ook het avondeten, waarvan op de donderdag een BBQ wordt gehouden (tijdens de bonte avond).

Het is noodzaak dat we de kinderen een gezonde lunch, tussendoortjes en avondeten aanbieden. De kinderen leven in armoede en hebben soms amper te eten, voeding is een basisbehoefte alvorens ze leuke activiteiten kunnen doen.

Rotterdam, lukt het ons om voldoende geld binnen te halen om onze kinderen een week plezier te laten maken én zichzelf te ontwikkelen?

Dankbaar zijn we dat we te kunnen vermelden dat Jeugdsportfonds €150 per kind doneert!

Voor deze actie werken we samen met deze partijen: Lake7JeugdsportfondsCommunity Sailing en de Talentz Skool. Draag jij ook een steentje bij? Doneer via deze link en/of mail naar vanessaumboh@stemzondergezicht.nl als jij (ook) op een andere manier kan/wilt bijdragen.

We zijn momenteel nog op zoek naar mensen die:

  • de kinderen kunnen vervoeren vanuit de wijk naar de Zevenhuizerplas;
  • eten en/of drinken willen doneren (eten hoeft niet bereid te zijn, hiervoor zijn vrijwilligers);
  • een financiële bijdrage kunnen doen zodat de materialen en instructeurs betaald kunnen worden.
Vaardigheden

Gepubliceerd op

juli 18, 2019